fredag.

idag är det fredag och just nu sitter jag hemma hos stina och lyssnar på skvaller. det låter som att halva världen typ är utslängda ifrån sina hem och familjer, helt sjukt men faktiskt sant. 
känns skönt att få träffa henne igen, händer inte så ofta nu för tiden så det finns alltid så mycket att snacka om. man får sig alltid ett gott skratt, som nyss till exempel.

stina säger:
- idag när jag åkte hem från skolan kom det en gubbe, runt 40 kanske, och sålde situation stockholm (en tidning för hemlösa). han stannade typ vid mig för att det satt en tant bredvid som rotade i fickan efter något. det kändes som att hon satt där och rotade efter den där saken i typ 10 minuter, men det var säkert bara 1-2 max. han stod liksom där och väntade på att hon skulle ta fram pengar och köpa en tidning, och den där tanten brydde sig typ inte om gubben. och sen efter ett tag drar hon upp fetaste näsduken, haha fyfan vad besviken vad han blev.

sandra säger:
- haha men gud vad taskigt, haha men ändå kul.

stina säger:
- ja men ändå, lite komiskt faktiskt :) haha.


sen fortsatte hon att berätta om religionen i skolan. de hade haft redovisning idag och några skulle berätta om omskärelse. fett äckligt alltså. helt sjukt hur det går till i andra religioner. fan glad för att man slipper det här i sverige iaf.

lite ny info om vacksta då.
dagens vacksta låt är definitivt "upp och hoppa", för er som inte vet så är den med i melodifestivalen. min bloggpartner lousie (louisemarielle.blogg.se / mylva.blogg.se) och janine (madlyinlove.blogg.se) har nämligen gjort så att hela skolan har fått den låten på hjärnan. varför ska louise själv få berätta om senare, för hoppas hon debuterar i denna blogg snart också.

/kisses sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0